Penzion u Doležalů, Telč

Srázná 573, Telč, 58856
od 450 Kč
osoba/noc (zobrazit další ceny)

Restaurace

Internet

Snídaně

Centrum 150m

Vlak/bus

Parkování

Wellness

Koupání

O nás

Celoroční ubytování v rodinném penzionu v klidné části města, ale přitom vzdáleného od centra města ( náměstí ) pouhých cca 150 metrů.

Další informace

Náš rodinný penzion má kapacitu 8+1 lůžek ve 3 pokojích - 1/2, 1/2 s balkonem a 1/4 s přistýlkou.Všechny pokoje mají sprchu+WC a TV. Hostům je k dispozici plně zařízená kuchyňka s lednicí, varnou deskou, varnou konvicí a mikrovlnkou. Dále zahrada a zahradní pergola s krbem. Parkování je v uzavřeném prostoru/zahrada/nebo na 100 m vzdáleném parkovišti - obě možnosti -zdarma. Možnost připojení Wi-Fi - zdarma. Poznámky k cenám: ceny jsou smluvní a pohybují se v rozmezí 400 - 450,-Kč/os/noc dle vybraného pokoje a obsazenosti pokoje. Při týdenních pobytech poskytujeme slevu 10%.


Ceny

Čtyřlůžkový pokoj
450 Kč
Dvoulůžkový pokoj
450 Kč
Přistýlka
400 Kč
Snídaně
150 Kč

Ceny jsou smluvní a pohybují se od 400,- Kč do 450,- Kč/os/noc dle výběru pokoje a obsazenosti pokoje.Při týdenních pobytech poskytujeme slevu 10%.

Služby

Připojení k internetu
Úschovna kol, lyží
Zahrada
Parkoviště
Úschovna zavazadel

Kapacita ubytování a služeb

Celkový počet lůžek
8
Čtyřlůžkové pokoje
1
Dvoulůžkové pokoje
2

Vybavení pokojů

Balkón
Kuchyňka
Lednička
Mikrovlnná trouba
TV
WC
Vlastní koupelna

Kongresové možnosti

Připojení k internetu
TV přijímač

Sportovní možnosti v okolí

Bowling, kuželky
Běžkařské stopy
Cyklostezky
Fitness, posilovna
Golf
Jezdectví, koně
Koupání řeka, jezero
Kulečník, billiard
Půjčovna kol
Rybolov
Solárium
Sportovní hala
Střelnice
Tenisový kurt
Volejbalový kurt

Okolí

12 km od Telče se nachází Nová Říše s Premonstránským klášterem a zachovalou  vzácnou knihovnou. Za návštěvu stojí i hrad Roštejn ukrytý v lesích. V okolí Telče jsou cyklostezky různých délek po zajímavých historických místech / popřípadě do sousedních měst a obcí /. Ve vzdálenosti cca 9 km se nachází přírodní rybník vhodný pro letní koupání / Velkopařezitý rybník / . Dále zoologická zahrada v Jihlavě vzdálená cca 30km. V zimním období v okolí Telče a okolí Řásné jsou vhodné běžecké trasy. V obci Mrákotín v zimním období je v provozu lyžařský vlek.

Mapa

Centrum 150m
Autobus 600m
Vlak 600m
Velká mapa